Kotilinkki | Kiinteistönvälitys

Kotilinkki

on valtakunnallinen kiinteistönvälityspalvelu. Verkkotoimeksiannon ansiosta saat asuntosi myyntiin vaivattomasti, nopeasti ja luotettavasti.

Kotilinkki on tehokasta ja tuloksellista asuntokauppaa – edullisesti!

Verkkotoimeksiannon edut

Verkkotoimeksianto on nopea, vaivaton, ja edullinen tapa myydä asunto. Myynti onnistuu vaikka asuisit toisella paikkakunnalla, tai jos kyseessä on vaikka kuolinpesän asunnon myynti, jolloin myyjiä on useita. Verkkopankkitunnuksilla allekirjoitettava toimeksianto ei vaadi asunnolla käyntiä, ja myynnin voi tarvittaessa aloittaa jopa tapaamatta henkilökohtaisesti välittäjää.

Miten myynti etenee?

Tehtyäsi toimeksiantosopimuksen sähköisesti saat sähköpostiisi kotimyyntiasiakirjan ja peruutusohjeen. Valitsemasi välittäjä ottaa Sinuun yhteyttä 24h sisällä ja sopii tapaamisesta, sekä kohteen valokuvauksesta. Välittäjä huolehtii asunnon myyntiin laittamisesta, kohteen tietojen sekä asiakirjojen hankinnasta, markkinoinnista, kohteen esittelyistä, raportoinnista ja kaupanteosta – eli koko myyntiprosessista.

Toimeksiannon ehdot

Jos haluat tutustua myynti- tai vuokraustoimeksiannon ehtoihin ennen toimeksiannon tekemistä, lataa ehdot tästä (.pdf).

Myyntitoimeksiannon ehdot

Kaikki välittää®

Kotilinkin Kaikki välittää® on myyntitapa, jossa kaikilla Suomen kiinteistönvälittäjillä on oikeus tarjota Kotilinkillä myynnissä olevia kohteita omille asiakkailleen – toimeksiantajana maksat vain yhden välityspalkkion. Toimeksiantoasi hoitaa Kotilinkin vastaava välittäjä, joka huolehtii keskitetysti asunnon myynnin kokonaisuudesta. Kotilinkin vastaava välittäjä toimii yhteyshenkilönäsi ja hoitaa kaupanteon kanssasi loppuun saakka, vaikka kauppaan johtanut tarjous tulisikin toisen välittäjän kautta. Kaikki välittää® -myyntitapaan sitoutuvat välittäjät noudattavat Kotilinkin toimintakonseptia. Välitystoiminta hoidetaan Suomen lain ja hyvän välitystavan mukaisesti.

Välityspalkkiot

Kun teet sopimuksen asuntosi myynnistä verkossa, muodostuu välityspalkkion hinta myytävän asunnon sijainnin (postinumeron) mukaan. Verkossa tehdyn toimeksiannon hinta on aina tavallista välityspalkkiota edullisempi. Perinteisellä myyntitavalla palkkio on 3,7 % kohteen toteutuneesta myyntihinnasta (minimipalkkio 3.500 €). Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Palkkio maksetaan kaupantekotilaisuudessa. Myymättä jääneestä kohteesta ei peritä välityspalkkiota. Välityspalkkio sisältää kohteessa käynnin, valokuvauksen ja tietojen kirjaamisen (selostusliite) sekä kohteen markkinoinnin, esittelyt, sekä kaupantekoon liittyvät toimenpiteet ja asiakirjat (kauppakirja, varainsiirtoveroilmoitus jne.). Asiakirjakuluja perimme huoneistojen osalta isännöitsijän laskutuksen mukaan, ja kiinteistöjen osalta maanmittauslaitoksen taksan 150 €.

Myyntihinta

Tehdessäsi asunnon myyntisopimusta verkossa, voit halutessasi antaa oman hinta-arvion asunnostasi. Välittäjän käytyä kohteessa myyntihinta sovitaan myyjän sekä välittäjän kesken, välittäjän tunteman markkinatilanteen ja muiden tekijöiden mukaan.

Kohteen markkinointi

Asuntosi saa tehokkaan näkyvyyden parhaissa kanavissa, mm. Etuovi.com- ja Oikotie.fi -palveluissa. Toimimme myös vahvalla näkyvyydellä myös verkossa ja somessa.

Esittelyt

Myyntikohteen yleis, -ja yksityisnäytöt sovitaan aina myyjän ja välittäjän kesken, myyjän toiveiden mukaan. Kaikki näytöt sovitaan sinulle sopivina ajankohtina.

Kaupanteko

Asunnon ostotarjoukset tehdään kirjallisesti. Vastaava välittäjä esittelee tarjoukset ja hoitaa yhteydenpidon joustavasti ostajan sekä myyjän välillä. Sinulla on oikeus hylätä tai hyväksyä tarjous, tai tehdä vastatarjous. Kun kauppa on sovittu, hoitaa kiinteistönvälittäjä kaikki kauppaan liittyvät toimenpiteet, sisältäen lain vaatimat asiakirjat kohteesta. Välittäjä sopii kaupantekoajan ostajan ja myyjän pankkien kanssa, ja laatii kauppakirjat. Helppoa ja vaivatonta asuntokauppaa!

Kaupanteon jälkeen

Välittäjämme ovat kaikissa asuntoasioissa käytössäsi myös kaupanteon jälkeen. Säilytämme kaikki asiakirjat viisi vuotta kaupanteosta. – joko löysit uuden asuntosi Kotilinkin kohteista?

Kotilinkki Oy

Kotilinkki.fi on oululaisen Kotilinkki Oy:n perustama palvelu. Vuonna 1996 perustettu Kotilinkki Oy tunnettiin aiemmin Oulun seudulla nimellä Asuntolinkki LKV. Kahden vuosikymmenen aikana olemme välittäneet menestyksekkäästi tuhansia kohteita ja haluammekin viedä kiinteistönvälityksen nykyaikaan, yhä paremmin asiakkaiden tarpeita palvelevaksi. Verkkotoimeksianto ja Kaikki välittää® -myyntitapa sähköistävät asunnonvälityksen!