Kotilinkki | Kaikki välittää® | Yhdellä sopimuksella kaikki Suomen kiinteistönvälittäjät palveluksessasi!

Kaikki välittää® – yhdellä sopimuksella kaikki! 

Kotilinkin Kaikki välittää® on koko kiinteistönvälityksen mullistava myyntitapa, jolla kaikki Suomen kiinteistönvälittäjät ovat sinulla töissä – yhdellä sopimuksella ja yhdellä välityspalkkiolla!

Mitä Kaikki välittää® tarkoittaa?

Kun sovit asuntosi myynnistä Kotilinkin kanssa, saat oman, vastaavan välittäjän. Hän huolehtii asunnon myynnin kokonaisuudesta, kuten myytävän kohteen esitietojen keruusta, tarvittavien asiakirjojen koonnista, markkinointiaineiston tuottamisesta, raportoinnista ja yhteydenpidosta, sopii kohteen esittelyistä sekä järjestää kaupanteon myyjän pankkiin.

Kotilinkin omien välittäjien lisäksi kenellä tahansa kiinteistönvälittäjällä mistä tahansa kiinteistönvälitystoimistosta on mahdollisuus esittää tarjous asunnostasi omalta asiakkaaltaan.

1. Laita asuntosi myyntiin Kotilinkin netissä. Tarkista alueesi välityspalkkio ja vahvista sopimus verkkopankkitunnuksilla.

2. Vastuuvälittäjä ottaa yhteyttä, valmistelee asuntosi myyntiä varten tarvittavat paperit kuntoon ja paketoi asunnon tiedot myyntikanaviin.

3. Kenellä tahansa kiinteistönvälittäjällä on mahdollisuus välittää asuntosi. Vastuuvälittäjäsi toimii yhteyshenkilönä sinun ja välittäjien välillä.

4. Useammat välittäjät tavoittavat useampia asunnostasi kiinnostuneita ostajia! Hyödyt asunnon myyjälle

Kun useamman välittäjän ammattitaito ja verkostot ovat palveluksessasi, saat todennäköisesti asunnostasi useampia markkina-arvon mukaisia tarjouksia sekä nopeammat kaupat!

Hyödyt asunnon ostajalle

Voit pyytää vaikka tuttua välittäjääsi esittelemään Kaikki välittää -kohteen, josta olet kiinnostunut. Mikäli teet tarjouksen, joka johtaa kauppaan, välittäjäsi saa korvauksen työstään.

Luotettavaa välitystoimintaa!

Kotilinkin vastaava välittäjä toimii myynnin yhteyshenkilönä, sopii kohteen esittelyt keskitetysti kiinteistönvälittäjien ja asiakkaan kesken sekä hoitaa kaupanteon loppuun saakka, vaikka kauppaan johtanut tarjous tulisikin toisen välitystoimiston välittäjän kautta. Kaikki välittää® -myyntitapaan sitoutuvat välittäjät noudattavat Kotilinkin toimintakonseptia. Välitystoiminta hoidetaan Suomen lain ja hyvän välitystavan mukaisesti.


Tee toimeksianto