Omakotitalo, Rantsila, Siikalatva, Kangastie 1 - Kotilinkki

6h+k+khh+ph+s+autotalli, 148,00 m2, 159500,00 €

Omakotitalo, Rantsila, Siikalatva, Kangastie 1

Tervetuloa ihastumaan tähän vuonna 2004 rakennettuun omakotitaloon Siikalatvan Rantsilaan. Talo ikäisekseen aivan erinomaisessa kunnossa! Huom. kiinteistön historiassa ei ole merkintöjä kosteusvahingoista tai muista vastaavista ongelmista. Talo on alunperin Lappli-talojen paketti, jossa pohjaratkaisu on kerrassaan järkevä. Avaruutta ja valoa riittää talossa paremmin kuin hyvin. Asunnossa on hyvän mallinnen ja käytännöllinen laadukas Puustellin keittiö. Olohuoneessa ja aulassa tilaa luo mukavasti korotettu vaaleapintainen sisäkatto. Mietippä kuinka mahtavaa on istahtaa alakerran takkahuoneen lämpöisyyteen saunan jälkeen rentoutumaan ja nauttia siitä että saa olla rauhassa muun asunnon melskeestä!

Talo on hyvällä sijainnilla kylän tuntumassa ja kouluun matkaa kertyy noin kilometri pyöräteitse. Oma ja suojainen osittain metsään rajoittuva tontti. Takapihalla on paremmin tilaa, jonne on hyvät näkymät molempien kerrosten kivan kokoisilta terasseilta. Pihapiiristä löytyy myös puuliiteri ja leikkimökki sekä hiekkalaatikko lapsukaisille. Vesikate on erinomaisessa kunnossa oleva palahuopa. Asunnossa hyvästi säilytystilaa päivittäistavaroille sekä varastotilaa. Haluatko jättää auton asuntosi ylä- tai alapihalle ulos vai kenties ajaa sen lämpimään autotalliin ja kävellä sieltä sisäkautta asuntoon?

Tähän kohteeseen kannattaa tutustua ja lämpimästi tervetuloa! Soita ja varaa oma yksityisaikasi kohteeseen:

Marko Paloniemi
Julkinen kaupanvahvistaja, LKV
040 139 5066

Onko oman asuntosi myynti ajankohtaista? Haluatko vaihtaa kohteesi tähän? Soittele tai laita viestiä, niin kerron kuinka se onnistuu järkevästi!

Perustiedot

Kohdenumero:
7865954
Sijainti:
Siikalatva (Rantsila) Kangastie 1
Tyyppi:
Omakotitalo
Huoneet:
6h+k+khh+ph+s+autotalli
Asuinpinta-ala:
148,00 m2
Kokonaispinta-ala:
161,00 m2
Rakennusvuosi:
2004
Vapautuminen:
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Velaton hinta:
159500,00 €

Kohdetta myy

Marko Paloniemi
Toimistonjohtaja, Julkinen kaupanvahvistaja LKV
Puh: 040-1395066

Katso lisää