Omakotitalo, Ritaharju, Oulu, Linnustajantie 20 - Kotilinkki

4mh,oh,rt,k,s,khh,2xwc/suihku,2xaula, 124,60 m2, 420000,00 €

Omakotitalo, Ritaharju, Oulu, Linnustajantie 20

Ritaharjun suositulle alueelle juuri valmistunut upea, muuttovalmis koti.

Tässä kohteessa yhdistyy valoisuus ja avaruus. Keittiö, ruokailutila sekä olohuone on yhtenäistä valoisaa tilaa. Tilan avaruutta ja valoisuutta lisää huonetilan korkeus, joka ulottuu ruokailutilassa aina toiseen kerrokseen asti, kahden kerroksen ikkunoilla.

Modernissa keittiössä on riittävästi säilytys- ja laskutilaa. Saareke jossa liesituuletin on integroitu liesitasoon, ei estä näkyvyyttä ja pitää keittiötilan avoimena. Laadukkaan ja toimivan keittiön luo myös laadukkaat kodinkoneet.

Kohteen valaistukseen on panostettu huolella ja ammattitaidolla. Epäsuoria valoja, kohdevaloja, riippuvat, laadukkaat valaisimet, luovat tunnelmaa juuri siihen hetkeen mitä kulloinkin haluat.

Alakerran yhtenäisestä tilasta on käynti ulos etuterassille. Etuterassilla sijaitsee myös upotettu poreamme, jonne on helppo mennä rentoutumaan kun siltä tuntuu.

Eteisaula isoilla vaaleilla laatoilla ja kaapistolla on hyvin edustavan näköinen. Arjen sujuvuutta ja järjestelmällisyyttä lisää erillinen arkieteinen.

Kodinhoitohuone on toimiva kokonaisuus. Iso ikkuna mahdollistaa myös sen muutettavuuden ovelliseksi tilaksi.

Sauna kahdella suihkulla, laadukkaine kiviseinineen luo yleellistä tunnelmaa. Myös saunaosastossa on panostettu valaistukseen. Kohdevaloin sekä kiuasvaloin.

Yläkerrassa aulan lisäksi on neljä makuuhuonetta. Yhdestä makuuhuoneesta on käynti yläkerran parvekkeelle. Yläkerran wc/suihku jatkaa alakerran saunaosaston yleellistä tunnelmaa.

Tässä kohteessa on hybridilämmitys. Suora sähkö sekä vesikiertoinen lattialämmitys ilma-vesilämpöpumpulla, jotka toimivat yhdessä tai erikseen. Kohteessa on myös aurinkopanelit. Takka antaa myös lämpöä tähän kotiin, keskeisellä sijainnillaan.

Autokatoksessa on sähköauton latauspiste. Katoksen huone käy joko toimistona tai varastona. Pihatyöt sekä ulkovalaistus on valmiina.

Tule, tutustu ja ihastu!

Yhteydenotot ja lisätiedot:

Tiitta Paloniemi, Kotilinkki Oy

tiitta.paloniemi@kotilinkki.fi

045 111 ...

Perustiedot

Kohdenumero:
70072068
Sijainti:
Oulu (Ritaharju) Linnustajantie 20
Tyyppi:
Omakotitalo
Huoneet:
4mh,oh,rt,k,s,khh,2xwc/suihku,2xaula
Asuinpinta-ala:
124,60 m2
Kokonaispinta-ala:
153,40 m2
Rakennusvuosi:
2023
Vapautuminen:
Heti vapaa
Velaton hinta:
420000,00 €

Kohdetta myy

Tiitta Paloniemi
Vuokra/myyntineuvottelija
Puh: 045 111 7005